Poppers JUNGLE JUICE PLATINUM 25ml

12,85 €

Razpoložljivost: Na zalogi

Če naročiš do 15:00 bomo izdelek poslali še danes.

Highlights

  • Količina: 25ml

Opis

Jungle Juice poppers prinaša gladko, toplo in postopno, a popolnoma prepričljivo izkušnjo. Ta občutek z uporabo Jungle Juica je precej drugačen od ostrega in kratkotrajnega efekta, ki ga povzročajo nekatere druge sobne arome.

Če lahko to opišemo kot prispodobo s seksom je Jungle Juice kot celovečerno čutno in divje doživetje, med tem ko so nekatere ostale arome zgolj dolgočasna masturbacija pod tušem.

Učinek uporabe sobne arome je popolnoma sprostitev mišic v telesu, hkrati pa tudi razširitev in sprostitev krvnih žil (in s tem padec krvnega tlaka). To je tisto, kar prinaša ta prijeten, topel občutek in povzroča, da se v možgane prenesejo večje količine kisika, kar zagotavlja prav posebno izkušnjo.

Povečanje kisika v krvi vodi k nenadnemu povečanju pozitivnih čustev, to pa povečuje tudi poželenje in sprošča zavore. V tebi prebudi občutek surove živalske seksualnosti. Pa ne samo to! Jungle Juice ti zagotavlja daljše in močnejše orgazme, nekateri pa pravijo da so tudi njihovi intimni predeli zaradi povečane prekrvavljenosti še bolj občutljivi na dražljaje in stimulacijo.

Naroči Poppers JUNGLE JUICE PLATINUM 25ml zdaj! Želim naročiti