Poppers MEGA RUSH 24ml

12,85 €

Razpoložljivost: Na zalogi

Če naročiš do 15:00 bomo izdelek poslali še danes.

Highlights

  • Količina: 24ml

Opis

Poppers Mega Rush predstavlja vrhunsko izbiro za vse, ki želijo izjemno močen in hiter učinek. Z izrazitim dizajnom in prepoznavno oznako "Mega Rush" na steklenički, ta izdelek izstopa med drugimi Popersi, ponujajoč vrhunsko kvaliteto za bolj zahtevne uporabnike.

Njegova intenzivna moč in zanesljivost so postavile Poppers Mega Rush visoko na seznamu priljubljenih izdelkov. Posebej pritegne tiste, ki si želijo maksimalne učinkovitosti brez odvečnih dodatkov, kar potrjuje visoko raven kakovosti.

S svojim edinstvenim dizajnom in prepoznavnim napisom "Mega Rush" na steklenički Poppers Mega Rush ne le obljublja, ampak tudi dostavlja ekstremen učinek. Ta izdelek je simbol moči in hitrosti, ki zadovolji potrebe tistih, ki iščejo vrhunski Poppers brez kompromisov.

 

 

NEVARNO: Lahko vnetljiva tekočina in hlapi. Zdravju škodljivo pri zaužitju in vdihavanju. Povzroča hude opekline kože in poškodbe oči. Lahko povzroči alergijski odziv kože. Lahko povzroči draženje dihalnih poti.

Sum povzročitve genetskih okvar.

Hraniti zunaj dosega otrok. Hraniti ločeno od vročine, vročih površin, isker, odprtega ognja in drugih virov vžiga. Kajenje prepovedano. Ne vdihavati hlapov. PRI ZAUŽITJU: Ob slabem počutju pokličite CENTER ZA ZASTRUPITVE/zdravnika. Hraniti na dobro prezračevanem mestu. Hraniti v tesno zaprti posodi. Odstraniti vsebino/posodo v skladu z nacionalnimi predpisi.

Vsebuje: "amil nitrit", zmes izomerov

Namen uporabe: Čistilo za usnje

Dobavitelj: PERVISIO d.o.o.

Naroči Poppers MEGA RUSH 24ml zdaj! Želim naročiti