Poppers RUSH ZERO 25 ml

12,85 €

Razpoložljivost: Na zalogi

Če naročiš do 15:00 bomo izdelek poslali še danes.

Highlights

Opis

Poppers RUSH ZERO, 25 ml, je izjemna izbira za tiste, ki iščejo nežnejšo, a hkrati osvežujočo učinkovino. S svojo edinstveno oznako RUSH ZERO na steklenički izstopa med Popersi, ponujajoč neprimerljivo svežino in lahkotnost.

Za razliko od močnejših različic, Poppers RUSH ZERO združuje subtilnost in učinkovitost. Ta izdelek se ponaša s prepoznavno etiketo RUSH in prinaša svež veter v svet popersov. Z volumnom 25 ml omogoča daljšo uporabo, kjer vsaka kapljica predstavlja nežno osvežitev.

Poppers RUSH ZERO, 25 ml, je simbol lahkotnosti in svežine, ki kljubuje pričakovanjem, primerno za vse ljubitelje subtilnih vonjev. Vstopite v svet RUSH ZERO in doživite svežino brez primere.

 

 

NEVARNO: Lahko vnetljiva tekočina in hlapi. Zdravju škodljivo pri zaužitju in vdihavanju. Povzroča hude opekline kože in poškodbe oči. Lahko povzroči alergijski odziv kože. Smrtno pri vdihavanju. Lahko povzroči draženje dihalnih poti. Sum povzročitve genetskih okvar.

Hraniti zunaj dosega otrok. Hraniti ločeno od vročine, vročih površin, isker, odprtega ognja in drugih virov vžiga. Kajenje prepovedano. Ne vdihavati hlapov. PRI ZAUŽITJU: Ob slabem počutju pokličite CENTER ZA ZASTRUPITVE/zdravnika. Hraniti na dobro prezračevanem mestu. Hraniti v tesno zaprti posodi. Odstraniti vsebino/posodo v skladu z nacionalnimi predpisi.

Vsebuje: izopropil nitrit, "amil nitrit“, zmes izomerov, propan-2-ol, 3-metilbutan-1-ol

Namen uporabe: Čistilo za usnje

Dobavitelj: PERVISIO d.o.o.

Naroči Poppers RUSH ZERO 25 ml zdaj! Želim naročiti