Popestritev spolnosti s sobnimi aromami Poppers

Poppersi so sobne arome, ki ti pomagajo do sprostitve in izboljšanja spolnosti. Imajo več učinkov - od tega da povečajo spolno slo, do tega da sprostijo mišice in s tem olajšajo penetracijo.

Kaj sploh so poppersi?

Poppers je neuradni ali ulični naziv, ki opisuje majhne flaške s tekočo kemikalijo, ponavadi amil ali propil nitrit. Vsebina je prozorne ali rumenkaste barve in je izjemno hlapljiva. Pojavili so se v 60 letih prejšnjega stoletja in postali popularni na disko in rave odrih, še posebno v krogu homoseksualnih moških. Ime Poppers so dobili po zvoku pri odpiranju, poku pokrovčka.

Danes se ti izdelki prodajajo kot sobne arome in niso namenjeni direktnemu inhaliranju. Najbolj poznane znamke so Rush, Amsterdam, Jungle Juice.

Kako uporabiti sobno aromo

Uporaba sobnih arom Poppers je povsem enostavna. Vseeno pa moramo biti pri uporabi malo bolj previdni, saj gre za močno raztopino, ki je ne smemo zaužiti, prav tako pa se moramo izogibati direktnemu stiku s kožo.

Predlagamo ti, da si izbereš zaprt in po možnosti manjši prostor, v katerem želiš ustvari romantično in sproščeno atmosfero. Večji kot je prostor, več arome potrebuješ, da se prostor napolni. Primerna bo recimo spalnica.

Izberi si mesto, kamor želiš Poppers postaviti. To naj bo ravna in trdna površina. V bližini naj ne bo kakšnih svečk ali drugega vira odprtega ognja, saj je vsebina izjemno hlapljiva in vnetljiva. Če načrtuješ noč divjega seksa, bi ti odsvetovali tudi nočno omarico, saj lahko flaško med posteljnimi akrobacijami ponesreči prevrneš. Primerna je recimo polica na steni, okenska polica ali komoda.

Flaško odpri in počakaj da vsebina začne hlapeti. Hlapi bodo zrak napolnili s posebno aromo, ta pa te bo sprostila, poveča poželenje in takrat je čas, da se akcija začne!

Spolnost in poppersi

Uporaba Poppers sobnih arom med spolnostjo je zelo popularna. Pravzaprav je ravno spolnost kriva, da je do prve uporabe te učinkovine sploh prišlo. Zaradi učinkov, ki jih imajo arome na telo, se lahko poviša spolna sla. Prav tako imajo pozitiven učinek na premagovanje zavor, orgazmi pa bodo še daljši in močnejši.

Pri nekaterih moških pride do rahle uplahnitve erekcije, zato priporočamo da si v primeru uporabe kondoma tega namestite takoj, ko dosežete erekcijo, saj je lahko sicer kasnejše nameščanje nekoliko oteženo.

Sicer pa bodo, zaradi povečanega pretoka krvi, intimni predeli bolj občutljivi, tako da bo seks še boljši in orgazmi močnejši.

Ali je analni seks res lažji?

Ja, to drži. To je tudi razlog, da so bili Poppersi pred 50+ leti tako priljubljeni ravno med homoseksualnimi moškimi. Razlog je v tem, da sobne arome sproščajo, posledično se sprostijo tudi mišice, med njimi tudi analna. Zato je analni seks med uporabo Poppers arom lažji in prijetnejši.

Pa ne samo analni seks, tudi vaginalne mišice se sprostijo, zato je tudi fisting naprimer veliko enostavnejši in lažje dosegljiv.

Na kaj moram paziti

Pri uporabi Poppers sobnih arom je potrebno v določenih primerih paziti oz. se uporabi sploh izogniti.

Nikoli jih ne uporabljajte v kombinacijami z drogami. Prav tako jih ne uporabljajte v kombinaciji z zdravili za erekcijo, kot je naprimer Viagra, saj tako zdravila kot aroma Poppers povzročijo padec krvnega tlaka. Mešanje enega in drugega pa je lahko tudi smrtno nevarno.

Kot omenjeno v odseku z navodili za uporabo, pazite, da jih ne zaužijete in da ne pridejo v stik s kožo. Hranite jih na suhem in temnem prostoru, nedostopno otrokom.

Nekateri uporabniki poročajo o stranskih učinkih, kot sta glavobol in slabost. V primeru, da se pojavijo, z uporabo nemudoma prenehajte in prostor dobro prezračite.

Kakšna je razlika med različnimi znamkami?

Bistvenih razlik med znamkami ni. Razlika je v količini vsebine in o sestavini, ki je amil ali propil nitrit. Nekateri prisegajo na amil nitrit, drugi na propil nitrit. Oba pa imata približno enak efekt in možne stranske učinke, opisane v prejšnjem odstavku. Če nimate izkušenj in ne veste katere izbrati, predlagamo da preizkusite različne in se nato odločite, katere so za vas najbolj primerne.